Afdrukken

Digitaal Legionellabeheer

T@pper is dé digitale oplossing voor Legionellapreventie. Met behulp van iedere smartphone, tablet of PC heeft een gebruiker toegang tot zijn persoonlijke acties. Simpele opdrachten die op een duidelijke en leuke manier zijn vormgegeven.  

Intuïtief, eenvoudig en leuk

Dat is de kracht van T@pper. T@pper stimuleert de personen die belast zijn met de uitvoer van Legionella beheersmaatregelen en zorgt ervoor dat zij beheersmaatregelen niet meer als een moeilijk en tijdrovend obstakel ervaren. Het uitvoeren van beheersmaatregelen wordt zelfs verrassend eenvoudig en overzichtelijk. Zowel voor de gebruiker als het management.

Uitgevoerde acties worden automatisch geregistreerd in het digitale logboek. Dit geeft duidelijkheid en overzicht, vanuit een praktische invalshoek. 

Altijd een actueel overzicht

Door het inzicht dat T@pper geeft wordt het management in staat gesteld om pro-actief te handelen. Zij kan de juiste acties inzetten bij afwijkingen en er voor zorgen dat het aantal Legionellabesmettingen en de bijkomende kosten afnemen. Met één druk oop de knop kunt u aantonen uw beheer op orde te hebben. Tevens bent u door de jaarlijkse audit ervan verzekerd dat het systeem op de juiste maniier wordt gebruikt en dat u aan de Legionella wetgeving voldoet.

Legionellapreventie wordt kinderspel

T@pper werkt intuïtief waardoor Legionellapreventie kinderlijk eenvoudig wordt. Geen moeilijke invuloefeningen meer, geen onduidelijkheden en geen uitgebreide cursus om het systeem te begrijpen. Het systeem is zelfs zo ingericht dat iedereen beheersmaatregelen uit kan voeren.

Beheersmaatregelen worden beter en consequenter uitgevoerd. Hierdoor verbetert de kwaliteit van beheer en wordt u in staat gesteld om pro-actief en kostenebesparend te handelen. Profiteer nu van de kracht van T@pper. In combinatie van met de kwaliteit van Kalsbeek zorgt deze digitale oplossing ervoor dat u meer grip krijgt op uw Legionellapreventie!

NOg meer informatie kunt u vonden op www.digitaallegionellabeheer.nl

Deel dit artikel via:

Kalsbeek BV - Nederland
Tynaarlo

Adres Koopmansweg 2
  9482 WC Tynaarlo
   
Telefoon +31 (0) 592 35 00 00
   

Kalsbeek BV - Nederland

Postadres Postbus 680
  9400 AR ASSEN
   
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.