Artikelen

Afdrukken

Analysecertificaten

nieuws-monstername3 november 2011 - Wellicht heeft u het al gemerkt. Sinds kort ontvangt u naast de rapportage met de analyseresultaten van uw Legionella monsternames, ook de analysecertificaten. U ontvangt een afzonderlijk certificaat per tappunt. Deze extra dienstverlening ontvangt u naast de uitgebreide rapportage die u altijd al van ons gewend bent.

De analysecertificaten worden afgegeven door een erkend en RvA-geaccrediteerd laboratorium. Op het analysecertificaat staan de resultaten van uw monster vermeld, bijvoorbeeld welk serotype het betreft. Tevens vindt u op het certificaat terug welk laboratorium uw monster heeft geanalyseerd. Wij verwijzen u daarom ook naar deze afzonderlijke analysecertificaten voor alle benodigde details omtrent het laboratorium en de accreditatie.

RvA-accreditatie

In onze voorgaande nieuwsbrief gaven wij aan dat SKW Biosystems naast de monstername ook de analyse voor ons verzorgt. Dit laatste is echter (nog) niet het geval. Onze monsters worden momenteel nog geanalyseerd door Zebra Bioscience en/of Waterlaboratorium Noord, beide RvA-geaccrediteerde laboratoria. SKW Biosystems zit op het moment midden in het proces om deze status te bemachtigen. Na het behalen van deze RvA-accreditatie kunnen ze een grotere rol voor Kalsbeek gaan spelen en naast de monstername ook een deel van de analyses uit gaan voeren.

Digitalisering

Tot slot willen we vermelden dat we de mogelijkheden verkennen om het gehele proces omtrent de analyseresultaten verder te digitaliseren. Door een dergelijke automatiseringsslag te maken verwachten wij u als klant, sneller en eenvoudiger toegang te kunnen geven tot uw uitslagen. We houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen op dit gebied.

Deel dit artikel via:

Kalsbeek BV - Nederland
Tynaarlo

Adres Koopmansweg 2
  9482 WC Tynaarlo
   
Telefoon +31 (0) 592 35 00 00
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.