Artikelen

Afdrukken

Lefier winnaar Twitter-actie

31 januari 2011lefier_winnaar_twitter – Lefier Zuidoost Drenthe is de winnaar van de Kalsbeek Twitter-actie 2011.

Lefier is een wooncorporatie, actief in Noord-Nederland (Groningen, Hoogezand, Stadskanaal en Zuidoost Drenthe). De afdeling Zuidoost Drenthe beheert ruim 9.000 huurwoningen in de gemeenten Emmen en Borger-Odoorn. 

Vandaag werd een bezoek gebracht aan Jan Tempels (werkvoorbereider), Anton Wemhoff (opzichter) en Alieke Wijnholds (communicatiemedewerker) van Lefier Zuidoost Drenthe. De prijs – een praktische training Legionellapreventie – werd symbolisch overhandigd door Anton Bardie (accountmanager Kalsbeek) aan Jan Tempels en Anton Wemhoff.

Onder het genot van een kop koffie en (uiteraard) taart werd de mogelijke inhoud van deze training besproken. Waar is op dit moment behoefte aan binnen de organisatie? Welke groep mensen gaat deze training volgen? Hierover hebben we een aangenaam gesprek gevoerd. Met als resultaat dat de training met name in zal gaan op de vraag: 'hoe kan ik een installatie Legionella-veilig ontwerpen?'.

In overleg met Lefier wordt het definitieve trainingsprogramma verder samengesteld. De deelnemers worden geselecteerd en een datum geprikt. Hoogstwaarschijnlijk zal de training in april van dit jaar gegeven gaan worden op het hoofdkantoor van Kalsbeek in Tynaarlo.

foto_twitter_winnaar

 

 

 

 

  

V.l.n.r. Anton Bardie (Accountmanager Kalsbeek), Anton Wemhoff en Jan Tempels (Lefier Zuidoost Drenthe)

 

Deel dit artikel via:

Kalsbeek BV - Nederland
Tynaarlo

Adres Koopmansweg 2
  9482 WC Tynaarlo
   
Telefoon +31 (0) 592 35 00 00
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.