Artikelen

Afdrukken

Debat Tweede Kamer Legionella

natte_koeltoren_legionella13 juli 2012 - Op 4 juli hield de Tweede Kamer een debat over de bestrijding van Legionella, in het bijzonder over de inventarisatie van natte koeltorens.

Natte koeltorens kunnen een bron van Legionella zijn. Daarom dienen deze installaties nauwlettend in de gaten gehouden worden.

De video Legionelladebat over natte koeltorens kan hieronder worden bekeken.

 
Wij merken gelukkig dat er wel verschillende gemeenten en milieudiensten zijn die de inventarisatie van natte koeltorens serieus oppakken.
 
Kalsbeek heeft een groep adviseurs in dienst die zich enkel en alleen bezig houden met Legionellapreventie en -bestrijding bij koeltorens. De risico-inventarisatie die zij hanteren is specifiek voor koeltorens opgesteld en zeer praktisch ingericht. De experts van Kalsbeek kijken daarna samen met de klant naar de verdere implementatie van de risico-inventarisatie en het beheersplan. 
 
De controles richten zich immers ook niet alleen op de aanwezigheid van een risico-inventarisatie en beheersplan, maar of dit ook daadwerkelijk en correct wordt uitgevoerd. De risico-inventarisatie dient actueel te zijn en bij voorkeur jaarlijks geëvalueerd te worden.
 
Meer weten over de aanpak van Kalsbeek? Neem contact op met de verkoop binnendienst op telefoonnummer 0592 - 35 00 00 of via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).
 

Deel dit artikel via:

Kalsbeek BV - Nederland
Tynaarlo

Adres Koopmansweg 2
  9482 WC Tynaarlo
   
Telefoon +31 (0) 592 35 00 00
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.