Artikelen

Afdrukken

Seminar: Legionella onder controle

seminar legionella12 maart 2013 - Voldoet u aan de laatste eisen en richtlijnen vanuit de wetgeving Legionella? Zijn er actuele risico's aanwezig op het gebied van Legionella? Met andere woorden hebt u Legionella onder controle?!

Dit is het tema van het seminar dat wordt verzorgd door de werkgroep Legionella van Aqua Nederland. Dit seminar vindt plaats voorafgaand aan de Aqua Nederland Vakbeurs in Gorinchem op dinsdag 19 maart. Egbert Leiting, adviseur Legionella bij Kalsbeek, is voorzitter van deze werkgroep.

Volgens Egbert is het seminar een mooie gelegenheid voor bezoekers van de beurs, zoals eigenaren van gebouwen en koeltorens, om hun kennis op te frissen ten aanzien van Legionella. "Maar ook voor medewerkers van adviesbureaus en installateurs is het zeker de moeite waard om het seminar bij te wonen", vertelt Egbert. "Na het bezoek bent u volledig op de hoogte van de actuele wet- en regelgeving op het gebied van Legionella. Zowel ten aanzien van drinkwater als koelwater."

Het eerste deel staat in het teken van drinkwater. De wetgeving Legionella en de belangrijkste wijzigingen in deze wetgeving worden toegelicht. Daarna worden de mogelijkheden en voorwaarden van alternatieve technieken besproken. Wanneer mag u welke techniek in zetten en wat zijn de voordelen? Daarna wordt de overstap gemaakt naar koelwater. De wetgeving Legionella voor koeltorens wordt toegelicht. Daarnaast wordt er uitgebreid stil gestaan bij de behandeling van koelwater in relatie tot Legionella.

Het seminar vindt plaats op dinsdag 19 maart van 10.00 tot 12.30 uur en de deelname is gratis voor bezoekers van de beurs. U kunt zich aanmelden via de website van Aqua Nederland.    

 

Deel dit artikel via:

Kalsbeek BV - Nederland
Tynaarlo

Adres Koopmansweg 2
  9482 WC Tynaarlo
   
Telefoon +31 (0) 592 35 00 00
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.