Artikelen

Afdrukken

T@pper in scope ISO9001

loep9 juli 2014 - Trots zijn we op het feit dat onze digitale oplossing voor Legionellapreventie is toegevoegd aan de ISO9001 scope van Kalsbeek. In een uitgebreide audit is beoordeeld op welke wijze de kwaliteit van de processen rondom T@pper is geborgd.

Door deze toevoeging maken we eens te meer duidelijk dat T@pper een kwalitatief hoogstaand digitaal Legionellabeheerssysteem is. De kennis, kwaliteit en werkwijze van Kalsbeek ten aanzien van Legionellapreventie zit immers volledig in de webapplicatie verwerkt.

Dit komt onder meer tot uiting in de jaarlijkse audit van de T@pper-locaties. Deze audit betreft een controle van de digitale werkelijkheid. We controleren of de webapplicatie op de juiste manier wordt gebruikt, of aan de Legionella wetgeving wordt voldaan en of veranderingen van beheer c.q. installatie juist zijn verwerkt. Op deze manier wordt de actualiteit van documenten en de uitvoering van beheer volledig geborgd.

Meer weten over de mogelijkheden van T@pper voor uw organisatie? Een demo? Neem contact op met de verkoop binnendienst van Kalsbeek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0592-350000.

Deel dit artikel via:

Kalsbeek BV - Nederland
Tynaarlo

Adres Koopmansweg 2
  9482 WC Tynaarlo
   
Telefoon +31 (0) 592 35 00 00
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.