Artikelen

Afdrukken

Aqua NL Award

award27 januari 2015 - Wij zijn trots op onze collega Egbert Leiting! Afgelopen week heeft hij de Aqua Nederland Award mogen ontvangen. Deze Award wordt jaarlijks uitgereikt aan die persoon of werkgroep die zich op uitzonderlijke wijze heeft ingezet voor Aqua Nederland.

Egbert wordt geroemd om zijn enthousiaste inzet als voorzitter van de werkgroep Legionella. Egbert zelf blijft nuchter maar is zichtbaar trots op deze onderscheiding. 'Ik zie dit als een eerbetoon voor het vele werk dat wij als werkgroep Legionella de afgelopen jaren hebben geleverd, en de resultaten die we daarmee hebben bereikt', aldus Egbert. 

Op onderstaande foto neemt Egbert Leiting de award in ontvangst uit handen van de voorzitter van Aqua Nederland, Aart Ek. Overigens is deze Award de laatste in zijn soort. De vereniging gaat verder onder de naam ENVAQUA. 

Per 1 januari 2015 is ENVAQUA de naam van de fusievereniging van de Vereniging van Leveranciers van Milieutechnologie en Aqua Nederland. In deze nieuwe vorm is de vereniging een krachtige vertegenwoordiger van de Nederlandse technologie die ondernemingen verbindt uit de brede sector van water- en milieutechnologieën. 

De nieuwe vereniging gaat volop inzetten op belangenbehartiging van de milieutechnologie sector en het aanjagen van innovatie en export. De nadruk ligt momenteel op watertechnologie, maar er is ook veel aandacht voor afvalmanagement, bodem, luchtkwaliteit en duurzame energie.

award_egbert

Deel dit artikel via:

Kalsbeek BV - Nederland
Tynaarlo

Adres Koopmansweg 2
  9482 WC Tynaarlo
   
Telefoon +31 (0) 592 35 00 00
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.