Artikelen

Afdrukken

Waterwerkbladen herzien

INFODWI15 februari 2016 - De eerste serie herziene Waterwerkbladen zijn gepubliceerd door KIWA. De Waterwerkbladen zijn een praktijk-uitwerking van de verschillende artikelen in de NEN 1006, “Algemene voorschriften voor leidingwaterinstallaties” en daarmee een belangrijke informatiebron bij  ontwerp, aanleg, ingebruikstelling en beheer van de leidingwaterinstallaties in gebouwen.

De norm en Waterwerkbladen zijn bedoeld voor architecten, installateurs, gebouweigenaren, toezichthouders en controleurs. Kalsbeek heeft met haar expertise meegewerkt en mee mogen schrijven aan de totstandkoming van deze herziene Waterwerkbladen. 

Omdat de NEN 1006 eind 2015 helemaal is geactualiseerd, worden ook alle Waterwerkbladen herzien. De eerste serie van bijna 20 Waterwerkbladen is dus nu beschikbaar en op de site http://www.infodwi.nl/waterwerkbladen te vinden. De herziening van de overige Waterwerkbladen (ca. 25) volgt in de loop van 2016. De herziening van de Waterwerkbladen vindt plaats in de Commissie Waterwerkbladen en wordt gefinancierd door Vewin, Vereniging van Waterbedrijven in Nederland. 

Deel dit artikel via:

Kalsbeek BV - Nederland
Tynaarlo

Adres Koopmansweg 2
  9482 WC Tynaarlo
   
Telefoon +31 (0) 592 35 00 00
   

Kalsbeek BV - Nederland

Postadres Postbus 680
  9400 AR ASSEN
   
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.