Artikelen

Afdrukken

TRIPLE Ontharder

Triple ontharder11 mei 2016 - Hoe zorg je ervoor dat het drukverlies bij een onthardingsinstallatie minimaal is? Dat kan door gebruik te maken van een drukverhogingspomp, maar nog slimmer is het om een Kalsbeek TRIPLE ontharder in te zetten!

Deze slimme oplossing geeft miminaal drukverlies en zorgt daarnaast voor een directe kostenbesparing. Er hoeft immers geen drukverhogingspomp aangeschaft te worden en geen onderhoudskosten op gemaakt worden. 

Een recente plaatsing van deze Kalsbeek TRIPLE ontharder geeft op de locatie tijdens piekmomenten slechts 0,2 bar drukverlies! Deze ontharder bestaat uit 3 kolommen met 75 liter harsinhoud en kan daarmee een piekcapaciteit aan van 8 m3/uur. Door gebruik te maken van 3 kolommen wordt het drukverlies enorm beperkt. Het systeem kent 1 besturing ten behoeve van de 3 harsflessen. Meer weten over de mogelijkheden op uw locatie? Neem contact op met Kalsbeek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 0592 - 350 000.

 foto 2

 

 

Deel dit artikel via:

Kalsbeek BV - Nederland
Tynaarlo

Adres Koopmansweg 2
  9482 WC Tynaarlo
   
Telefoon +31 (0) 592 35 00 00
   

Kalsbeek BV - Nederland

Postadres Postbus 680
  9400 AR ASSEN
   
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.