Artikelen

Afdrukken

Ivo Demmers maakt overstap naar Kalsbeek B.V.

nieuws-ivo15 mei 2011  -  Ir. Ivo Demmers wordt per 1 juli 2011 de nieuwe directeur bedrijfsontwikkeling van Kalsbeek B.V. De afgelopen zes jaar is hij werkzaam geweest als directeur business development bij het Netherlands Water Partnership. Door het aantrekken van Ivo Demmers wil Kalsbeek verder bouwen aan de groei van de organisatie.

Ivo Demmers zal zich bezig gaan houden met het verder ontwikkelen van (nieuwe) bedrijfsactiviteiten. Daarnaast zal hij ook direct verantwoordelijk zijn voor de afdeling waterbehandeling van Kalsbeek. Deze afdeling richt zich op de waterkwaliteit van drink-, proces-, en koelwater. "Met Ivo Demmers verwachten we een serieuze versnelling te kunnen brengen in het al ingezette pad van groei in de Benelux", aldus Harmen Dekker (operationeel directeur bij Kalsbeek). "We zijn blij dat hij de overstap maakt naar onze organisatie. Juist door de ervaring en het netwerk dat hij heeft opgedaan bij het NWP zal hij van toegevoegde waarde zijn voor de verdere groei en ambities van Kalsbeek."

IvoDemmers

Ivo Demmers is geen onbekende in de waterbranche, mede door zijn ervaring bij het NWP. Hier heeft hij onder andere gewerkt aan de strategische marketing van de Nederlandse expertise op watergebied in onder andere Australië, Singapore, New York en New Orleans. Hij heeft zich bezig gehouden met diverse innovatieprojecten in de watersector en was onder andere betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van het Innovatieprogramma Watertechnologie. Ivo Demmers gaat vol enthousiasme aan de slag bij Kalsbeek. "Het is een mooie organisatie, met volop groeipotentie in de Benelux. Het is mijn doel de aanwezige expertise bij Kalsbeek verder uit te bouwen en de waterbehandelingsafdeling sterk te positioneren."

Deel dit artikel via:

Kalsbeek BV - Nederland
Tynaarlo

Adres Koopmansweg 2
  9482 WC Tynaarlo
   
Telefoon +31 (0) 592 35 00 00
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.