Artikelen

Afdrukken

Samenwerking Cofely

nieuws-cofely-kalsbeek20 september 2011 - Cofely en Kalsbeek BV bundelen de krachten op het gebied van waterbehandeling en luchtbehandelingbeheer. Het voorkomen en bestrijden van Legionella is één van de pijlers van deze samenwerking. Beide partijen delen de ambitie hun deskundigheid en ervaring met elkaar te delen en gezamenlijk in de markt te zetten.

Cofely heeft een lange staat van dienst op gebied van legionellapreventie. Via een landelijk netwerk van bedrijven ondersteunt Cofely talrijke organisaties - zoals zorginstellingen, ziekenhuizen en hotelketens - met een aanbod op het gebied van water- en luchtbehandelingbeheer. Hiermee stelt zij deze organisaties in staat te voldoen aan hoge kwaliteitseisen om de gezondheid van bewoners, patiënten of gasten te waarborgen. Cofely biedt talrijke oplossingen: van controles op temperatuur en luchtvochtigheid, water, verlichting tot (nood)stroomvoorzieningen, schoonmaak en onderhoud. Bovendien zet zij ook thermografie in.

Sterke propositie

Met de ambitie deze oplossingen steviger te positioneren - zowel in de eigen organisatie als in de markt – heeft Cofely andere en sterke partners nodig. Een sterke speler en kwalitatief hoogwaardige partner heeft Cofely gevonden in Kalsbeek. Kalsbeek is een belangrijke en sterk groeiende speler in de Benelux. Zij biedt een unieke combinatie van hoogwaardig advies en uitvoering op het gebied van water- en luchtbehandeling in de branche. Kalsbeek is tevens de specialist op het gebied van Legionellapreventie, zowel voor drink-, proces-, koel- als zwembadwater. De kwalitatieve benadering van Kalsbeek en haar brede dienstverleningspakket bleek doorslaggevend voor Cofely.

"We zijn erg trots op dit strategische partnership met Cofely, dé grootste technische dienstverlener in Nederland. Deze overeenkomst sluit uitstekend aan op onze strategie gericht op een versterking van onze marktpositie in de installatiebranche", aldus Harmen Dekker, operationeel directeur van Kalsbeek BV. De komende periode zal in het teken staan van verdere vormgeving aan deze nauwe samenwerking. "We zijn ervan overtuigd dat Cofely en Kalsbeek BV elkaar uitstekend aanvullen en dat we er in slagen gezamenlijk een sterke propositie in de markt te zetten", aldus Jan van Nieuwenhuizen, commercieel directeur van Cofely West Industrie BV. "We geven hieraan onder meer invulling in de vorm van productmarkt combinaties die aansluiten op de behoefte in de markt."

Deel dit artikel via:

Kalsbeek BV - Nederland
Tynaarlo

Adres Koopmansweg 2
  9482 WC Tynaarlo
   
Telefoon +31 (0) 592 35 00 00
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.