Afdrukken

Projecten

Om u een goed beeld te geven van onderzoeken die Kalsbeek voor u uit kan voeren treft u op deze pagina een beschrijving van een aantal offshore projecten.   

Blootstelling uitlaatgassen

Naar aanleiding van klachten en een interne risk assesment is er een onderzoek uitgevoerd naar de blootstelling aan uitlaatgassen van gasturbines. Hiervoor is de situatie ter plekke beoordeeld en zijn buiten en binnen de livingquarters metingen uitgevoerd. De mate van blootstelling aan stikstofoxiden heeft geleid tot een actieplan. Nametingen maken investeringen in aanpassingen inzichtelijk.

Benzeen en tolueen

Verontreiniging van benzeen en tolueen in het drinkwater is aanleiding geweest voor nader onderzoek en advies. Ter plaatse is met behulp van meetapparatuur in de lucht gezocht naar mogelijke contaminatie bronnen van deze organische hulpmiddelen. Metingen met adsorptiebuizen hebben nauwkeurig de hoogte van van de mogelijke bronnen en de mate van blootstelling bepaald. De metingen hebben een mogelijke bron aangetoond van beschadiging van isolatie van drinkwatervoerende leidingen langs dieselopslag. Dit knelpunt is weggenomen.

Bezoeken wij binnenkort ook uw platform of supply vessel voor een water- of luchtgerelateerd onderzoek?

oil_rig2

Deel dit artikel via:

Kalsbeek BV - Nederland
Tynaarlo

Adres Koopmansweg 2
  9482 WC Tynaarlo
   
Telefoon +31 (0) 592 35 00 00
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.