Afdrukken

Over Kalsbeek

Kalsbeek BV is specialist op het gebied van water. Vanaf de watermeter tot aan het afvoerputje. Wij vinden het belangrijk dat uw water de juiste kwaliteit heeft en dat u een gezonde omgeving biedt aan de gebruikers van uw water. Of het nu drink-, proces-, koel-, onthard-, of cv-water betreft. Onze expertise zit in het meten en analyseren van dit water en de waterstromen.

Onze klanten zijn zeer divers en ondergebracht in verschillende business units: Zorg & Wonen (ziekenhuizen, zorginstellingen, woningstichtingen), Offshore & Industrie (industriële locaties, boorplatforms, schepen, mobiele accommodaties), Overheid & Recreatie (gemeenten, zwembaden en recreatieve bedrijven) en Medical (tandartspraktijken). Overal waar waterkwaliteit een belangrijke rol speelt is Kalsbeek actief.

De medewerkers van Kalsbeek beschikken over uitgebreide kennis van de diverse wet- en regelgeving ten aanzien van water (zoals Legionella, NEN1006, ISSO 55.1) en zijn bekend met de specifieke omstandigheden in de verschillende segmenten. Deze benadering van hoogwaardig advies in combinatie met uitvoering binnen één organisatie maakt Kalsbeek uniek in de markt. 

De afgelopen jaren is Kalsbeek sterk gegroeid en is inmiddels werkzaam in de gehele BeNeLux. Kalsbeek kent een platte organisatiestructuur met korte lijnen. Hierdoor kan zij snel op projecten anticiperen en beslissingen nemen. Als klant staat u centraal. Kalsbeek ontzorgt, denkt met u mee en geeft u zekerheid; kwalitatief met een duurzaam en innoverend karakter.

Geschiedenis

Kalsbeek is in 1948 opgericht door dhr. Albert Kalsbeek, onder de naam Firma A. Kalsbeek. Hij richtte zich op de waterbehandeling van hoofdzakelijk centrale verwarmingsinstallaties. Hiermee was hij een pionier in de markt. In 1978 heeft zijn dochter Roby Kalsbeek het bedrijf overgenomen. Zij heeft het bedrijf in 1995 uitgebreid met de afdeling Binnenmilieu (het huidige VGM). De Legionella uitbraak in Bovenkarspel (1999) bleek voor de organisatie het beginpunt te zijn voor een periode van onstuimige groei. Kalsbeek had immers de benodigde kennis op het gebied van water en lucht in huis en werd al snel marktleider op het gebied van Legionellapreventie. Het bedrijf werd in 2004 overgenomen door de huidige directeur Arjen Kempen.

Deel dit artikel via:

Kalsbeek BV - Nederland
Tynaarlo

Adres Koopmansweg 2
  9482 WC Tynaarlo
   
Telefoon +31 (0) 592 35 00 00
   

Kalsbeek BV - Nederland

Postadres Postbus 680
  9400 AR ASSEN
   
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.