Afdrukken

Water

water-menuWater hoort vrij te zijn van slib, kalk en bacteriën zoals Legionella. Water is water, althans zo lijkt het. Maar er is meer. Elke toepassing stelt specifieke eisen aan de waterkwaliteit. Of het nu gaat om uw drink-, proces- of koelwater, de door u gewenste waterkwaliteit is ons uitgangspunt. Vaak betekent dit dat slib, kalk en bacterieën zoals Legionella niet gewenst zijn. 

Water van een goede kwaliteit zorgt ervoor dat u het meeste rendement uit uw systemen haalt en de levensduur van uw apparatuur wordt verlengd. Bovendien is het belangrijk dat u een veilige en gezonde omgeving biedt aan de gebruikers van het water.

Waterbehandeling

Kalsbeek is al meer dan 60 jaar specialist in waterbehandeling. Hierdoor heeft zij veel ervaring opgebouwd met alle soorten gesloten en open systemen. Wij bieden een groot assortiment aan apparatuur, chemicaliën en complete systemen om de optimale waterkwaliteit te behalen. De specialisten van Kalsbeek onderhouden apparatuur en analyseren en onderzoeken het water bij u op locatie. Zij geven een helder en pragmatisch advies over de waterbehandeling. Kalsbeek weet waar knelpunten kunnen zitten en hoe deze opgelost kunnen worden. Wij denken mee met uw problematiek, geven advies en dragen oplossingen aan. Wij bieden oplossingen bij corrosie, kalkafzetting, vorstbescherming, Legionella, reinigingen en andere voorkomende vragen op het gebied van waterbehandeling.  

Wist u dat er meer dan 100 verschillende eisen aan water worden gesteld, voordat het water voldoet aan de drinkwaterkwaliteit?

Meine koel

Deel dit artikel via:

Kalsbeek BV - Nederland
Tynaarlo

Adres Koopmansweg 2
  9482 WC Tynaarlo
   
Telefoon +31 (0) 592 35 00 00
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.