ECAPRO PLUS

De ECAPROplus maakt ziekteverwekkende bacterien, biofilms, virussen en andere micro-organismen onschadelijk – zonder gebruik van gevaarlijke en milieubelastende chemicalien. Middels anodische oxidatie – waarbij de ECAPROplus water en zout elektrolyseert – ontstaat een uitgekiend desinfectiemiddel: Anoxyl. Uiterst effectief en biologisch afbreekbaar. Voor veilig drink- en douchewater. Wat wilt u nog meer?

Veilige waterbehandeling…

…voor mens en milieu.Met de ECAPROplus desinfecteert u centraal en eenvoudig uw koud- en warmwaterleidingsystemen, zonder gezondheidsrisico’s. De ECAPROplus is geschikt voor prioritaire drinkwaterinstallaties, bij uitstek geschikt voor locaties waarbij de (kwetsbare) gezondheid van gasten, bewoners en/of patienten hoog in het vaandel staat:

Volledig ontzorgd

Geaccrediteerde nazorg & onderhoud. Na installatie van de ECAPROplus zal het water – conform de CTGB-toelating – maandelijks door Kalsbeek bemonsterd worden. Als het drinkwater na een drietal metingen onder de toegestane maximumwaarden blijft, kan de frequentie worden verlaagd naar eens per drie maanden en aansluitend naar eens per half jaar. In de derde en negende maand na ingebruikname van de ECAPROplus dienen extra metingen te worden verricht conform de drinkwaterwetgeving.

Natuurlijk helpen wij u bij het nakomen van deze wettelijke verplichtingen, ook verzorgen wij het periodieke onderhoud van de ECAPROplus. U heeft er geen omkijken naar.

Legionellabesmettingen

Inzicht in Legionellapreventie

Kalsbeek is specialist op het gebied van Legionella preventie, waterbehandeling en VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu). Wilt u samen met ons aan de slag met een duurzaam, effectief en kwalitatief legionellabeheer? Microbiologische risico’s voorkomen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en/of een offerte op maat.

✓ Totaal ontzorging op Legionella
✓ Monstername
✓ Risico inventarisatie & beheersplan
✓ T@pper en S@nsor, in eigen huis ontwikkelde software en hardware
✓ Chemische- en apparatieve waterbehandeling

Digitaal Beheersplan

Meer weten? Neem contact met ons op.

Mail onsBel ons

Download hier onze documenten:

Download Brochure