Inspecteur Legionella zonder watervrees

2

jun

Inspecteur Legionella zonder watervrees

Die zijn/ haar leven durft te geven.

Kalsbeek zoekt we gepassioneerde medewerkers! Een job bij Kalsbeek is niet levensgevaarlijk, maar het heeft alles te maken met passie en een levenslange commitment. Spring in het diepe en kom bij het beste waterteam van Nederland. Maarten van der Weijden, ook jij bent van harte welkom!

Water
Water gaat een belangrijke rol in jou leven spelen, “Wij creëren waardevol water”. Dat is de missie van Kalsbeek BV. Al meer dan 70 jaar dé specialist op het gebied van drink- en proceswater.

Wij adviseren onze klanten ten aanzien van wettelijke bepalingen, waterveiligheid, kostenbesparingen op watergebied en verlenging van levensduur van watersystemen. Samen met de klant creëren we de beste oplossing, dat is uitdagend, afwisselend en gewoon best stoer. Kalsbeek is een ambitieus bedrijf, kennis is van essentieel belang, maar onze medewerkers staan centraal. Samen met onze klanten vormen zij de succesfactor van de organisatie.

Hoe ziet een standaard werkdag eruit?
Geen idee, wij zijn namelijk niet standaard! Wij stappen fris in de auto en bezoeken we door het hele land onze klanten. Op locatie inspecteren wij de complete leidingloop vanaf de watermeter en leggen hierbij vele meters af. Dit houdt ons vitaal en in goede conditie. Alle tappunten en bevindingen verwerken we volledig digitaal om te komen tot een risico-inventarisatie voor de klant. Tevens zorgen we ervoor dat de tekeningen weer helemaal up to date zijn. Samen met de projectleider bespreek jij de bevindingen waarna het advies naar de klant kan. Heeft jouw team je hulp nodig? Dan spring je in waar mogelijk en help je elkaar, ongeacht wat de werkzaamheden zijn. Wij zijn er voor elkaar en voor onze klanten! Wanneer je start bij Kalsbeek leren we jou zwemmen en gooien je niet gelijk in het diepe. Eerst met bandjes, dan zonder en vervolgens een salto van de hoge duikplank!

Deze baan past helemaal bij je als jij……

• Durft mee te denken, verandering als een kans ziet en jouw glas altijd minimaal half vol is
• Technische tekeningen kunt lezen
• De taal van de klant spreekt
• Minimaal beschikt over minimaal een afgeronde MBO-opleiding en inzicht en affiniteit met installatiesystemen
• in het bezit bent van een rijbewijs en zwemdiploma A

Van jouw hobby je werk maken?
We belonen je inzet en bieden een mooi salaris. Maar we bieden nog veel meer wat niet in geld uit te drukken is. Namelijk een uitdagende baan met ruimte voor (persoonlijke) ontwikkeling, want jij maakt het verschil. Wij beiden je een toekomst in een groeiend ambitieus bedrijf waar je trots op bent.

Neem contact op met je nieuwe collega
Dat ben ik, Stefanie Boer, HR manager van Kalsbeek. Laten we je ambities bespreken en gewoon in het diepe springen. Stuur vandaag nog je motivatie met cv naar boer@kalsbeek.net, en wellicht nodig ik je dan uit voor een kopje koffie of een heerlijk glas water.