Micronox

De Micronox maakt ziekteverwekkende bacteriën en andere micro-organismen in no time onschadelijk – zónder gebruik van (gevaarlijke) chemicaliën. Middels anodische oxidatie – waarbij de Micronox water en zout elektrolyseert – ontstaat een uitgekiend desinfectiemiddel: KALCOOL HYPO.

Uiterst effectief, veelzijdig toepasbaar en 100% biologisch afbreekbaar. Voor veilig proces-, koel- en zwembadwater én hygiënische oppervlaktes. Wat wilt u nog meer?

De kracht van de natuur

Ook het ineffectieve, omslachtige spoelen en reinigen met heet water is voortaan verleden tijd. Het unieke behandelprotocol – in combinatie met het krachtige biocide KALCOOL HYPO dat de Micronox produceert – zorgt ervoor dat de groei van legionella, biofilm en andere bacteriën en micro-organismen op eenvoudige, ecologisch verantwoorde wijze uit uw leidingsysteem en van uw oppervlaktes worden geëlimineerd. Snel, safe en simpel. KALCOOL HYPO is bovendien overal toepasbaar, ongevaarlijk en vele malen effectiever dan traditionele (chloor) producten.

Effectief & veilig voor mens en milieu

Met de Micronox desinfecteert u centraal al uw waterstromen en hygiënische oppervlaktes, zónder gezondheidsrisico’s. Het resultaat? Minder productverlies, minder tijdsverlies en een aanzienlijke waterbesparing. Mooi meegenomen. Het slimme desinfectiesysteem is geschikt voor elke bedrijfs- en proceswaterinstallatie, bij uitstek voor:

  • De voedingsmiddelenindustrie
  • De agrarische sector
  • Koeltorensystemen
  • Zwemgelegenheden en badinrichtingen

Op maat gesneden. Altijd de beste oplossing.

De uiterst doeltreffende totaaloplossing wordt als wandpaneel of op een skid gemonteerd en bestaat uit een compacte controlekast met touchscreen, een of meer ingebouwde elektrolysecellen, doseerpompen, een automatisch controle- en alarmbeheersysteem en diverse accessoires.

Het Micronox-systeem wordt geheel op maat, conform de benodigde capaciteit en al uw eisen aangaande desinfectie, geleverd. Middels een werkopname worden de benodigde desinfectie-capaciteit, optimale doseerpunten, opslag van zout, KALCOOL HYPO en de aansturing van de doseerpompen bepaald, zodat de Micronox optimaal presteert. Op elk moment, altijd.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Mail onsBel ons

Download hier onze documenten:

Download Brochure