Offshore & Maritiem

Drinkwater is een onmisbare voorziening op booreilanden, platforms en schepen. De toepassingen van dit water varieert van consumptie, schoonmaak tot luchtbevochtiging of proceswater.

Betrouwbaar drinkwater

Goed en betrouwbaar drinkwater is van groot belang voor de veiligheid en gezondheid van uw medewerkers. De basis hiervoor is goed watermanagement.

Een goede kwaliteit…

… van water is belangrijk voor het optimaal functioneren van de medewerkers en installaties. Zij zijn immers 24 uur per dag aanwezig en afhankelijk de locatie. Specifieke kwaliteitsmetingen en -onderzoeken geven inzicht ten aanzien van de kwaliteit op offshore en maritieme locaties en biedt ruimte tot het sturen en aanpassen van processen en het onderhoud van equipment.

Kalsbeek heeft de expertise…

… in huis om met behulp van chemische en mechanische oplossingen het gewenste resultaat te behalen. Naast water gerelateerde vraagstukken kunt u bij Kalsbeek ook terecht voor uw lucht gerelateerde Health Safety Environment (HSE) vraagstukken. Voor deze vraagstukken beschikken wij over gecertificeerde arbeidshygiënisten die door middel van gericht onderzoek op maat oplossingen kunnen aanbieden. Alles met als doel een gezond leefmilieu voor uw medewerkers te creëren.

Bedrijven die u voor gingen

We mogen voor veel leuke bedrijven werken en dat doen we vol passie en plezier. Hier ziet u een paar van onze referenties.