Recreatie en Overheid

In de recreatiesector, maar ook op gemeentehuizen, scholen, universiteiten en verschillende andere overheidsgebouwen is water een onmisbare, en vaak een vanzelfsprekende factor.

Veiligheid van uw gasten

Het comfort en de veiligheid van uw gasten, medewerkers en gebruikers moet ten allen tijde geborgd zijn.

Onder andere drinkwater

Water heeft een verscheidenheid aan toepassingen. Water wordt uiteraard gebruikt als drinkwater maar ook om te wassen, douchen, baden en om in te zwemmen.
Minder in het oog springend is het water dat gebruikt wordt in Cv-installaties, stoomketels, luchtbevochtiging en andere technische installaties.
Al deze verschillende toepassingen stellen verschillende eisen aan het water om een probleemloos gebruik mogelijk te maken.

Legionella-ramp voorkomen

Na de Legionella-ramp op de West-Friese Flora in Bovenkarspel is het onderwerp Legionella een belangrijk punt van zorg. Kalsbeek is vanaf het begin nauw betrokken bij de ontwikkeling van Legionella-wetgeving in Nederland. Door onze expertise en brede ervaring kunnen wij u optimaal adviseren en ondersteunen bij het zorgen voor een veilige omgeving voor uw medewerkers en cliënten.

Waterbehandeling

In technische installatie kan een slechte waterkwaliteit zorgen voor rendementsverlies, storingen of zelfs uitval van installaties. Naast hoge(re) kosten kan dit verstrekkende gevolgen hebben voor de continuïteit van uw dienstverlening.

Kalsbeek is al 70 jaar actief op alle gebieden van waterbehandeling. Wij hanteren een pragmatisch principe dat sterk verankerd is in ons bedrijf. Door eerst het probleem te analysen en u als klant te adviseren zijn wij in staat altijd een passende oplossing te bieden.

Bedrijven die u voor gingen

We mogen voor veel leuke bedrijven werken en dat doen we vol passie en plezier. Hier ziet u een paar van onze referenties.