Over Kalsbeek

Kalsbeek is in 1948 opgericht door Albert Kalsbeek. Hij richtte zich in het begin op de waterbehandeling van hoofdzakelijk centrale verwarmingsinstallaties. Hiermee was hij een pionier in de markt…

… In 1978 heeft zijn dochter…

…Roby Kalsbeek het bedrijf overgenomen. Zij heeft het bedrijf in haar actieve periode uitgebreid tot een volwaardig mechanisch en chemisch waterbehandelaar. Drijfveer achter de organisatie was corrosie bestrijding in water gevoerde systemen.

Uitbraak Legionella

De Legionella uitbraak in Bovenkarspel (1999) bleek voor de organisatie het beginpunt te zijn van een nieuwe richting en een periode van onstuimige groei. Kalsbeek had immers de benodigde (biologische) corrosiekennis op het gebied van water in huis en werd al snel marktleider op het gebied van Legionellapreventie. Het bedrijf is in 2004 overgenomen door de huidige directeur Arjen Kempen. Onder zijn leiding is Kalsbeek uitgegroeid tot een volwaardig adviesbureau op het gebied van water.

Belangrijkste kenmerk is water dat vanaf watermeter tot aan het afvalputje geschikt gemaakt kan worden voor al het wenselijke gebruik en op deze wijze waarde aan het water gegeven wordt. Wij creëren waardevol water.

Bedrijven die u voor gingen

We mogen voor veel leuke bedrijven werken en dat doen we vol passie en plezier. Hier ziet u een paar van onze referenties.