Thermometer

Deze slimme, draadloze temperatuurmeter is onmisbaar bij eenvoudig legionellabeheer. Het enige wat u hoeft te doen? De thermometer enkele seconden onder de kraan houden. Succesvolle metingen worden automatisch geregistreerd en realtime verwerkt in onze digitale legionellabeheeroplossing T@pper. Zo voorkomt u fouten, waterverspilling en bent u volledig in control van uw legionellabeheer.

Hoe het werkt …

…Eenvoudig in gebruik. Een belangrijk onderdeel van legionellapreventie is het periodiek uitvoeren van temperatuurmetingen. Op basis van taken en rollen die wij na afstemming zorgvuldig voor u vastleggen in de legionellabeheertool T@pper, ziet u precies welke beheersmaatregelen wanneer moeten worden uitgevoerd.

Gebruik vervolgens de bluetooth temperatuurmeter om binnen enkele seconden de vereiste meting bij het tappunt te verrichten – de gemeten watertemperatuur wordt automatisch in T@pper verwerkt. Zo bent u verzekerd van een gegarandeerde uitvoering, foutloze registratie en heeft u altijd en overal inzage in de meetwaardes en in de afhandeling van de beheerstaken. Wel zo’n fijn idee.

Minimale investering Maximale controle

In combinatie met T@pper kunt u in no time aan uw beheersmaatregelen voldoen. De prijs van de bluetooth temperatuurmeter bedraagt € 198 per stuk (excl. btw).

De voordelen:

  • Altijd een exacte temperatuurbepaling*
  • Succesvolle meting binnen enkele seconden
  • Gegarandeerde uitvoering temperatuurtaken
  • Realtime data- & taakverwerking met T@pper
  • Veilig inklapbaar
  • Hiermee voldoet u eenvoudig aan wet- & regelgeving

*Uiterst precieze watertemperatuurbepaling, met een maxi

T@pper

Volledige automatisering van uw beheersmaatregelen

De slimme, draadloze bluetooth temperatuurmeter biedt in combinatie met T@pper de totaaloplossing voor legionellapreventie. Daarmee voldoet u meteen
aan de geldende wet- en regelgeving. De thermometer is inklapbaar, dus veilig in gebruik en direct gebruiksklaar. Simpel, zeker, safe.

Specificaties

Batterij:              1,5V AAA batterij

Levensduur:       1.000 uur

Kalibratie:          Elk jaar

Afwijking:          ± 0,4 graden Celsius

De bluetooth temperatuurmeter dient elk jaar conform ISSO-publicatie 55.1 te worden gecontroleerd. Door middel van T@pper heeft u het beheerproces volledig geborgd en is controle op de uitvoering daarvan – middels tijdige signaleringsmeldingen en automatische taakverwerking – voortaan kinderspel.

Aan de slag

Optimaal legionellabeheer

Kalsbeek is specialist op het gebied van waterbehandeling, legionella en VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu). Wilt u samen met ons aan de slag met een duurzaam, effectief en kwalitatief legionellabeheer?

Zo gaat u van start

1. Inventariserend gesprek

2. T@pper wordt ingericht met locaties, tappunten, gebruikers, rollen & rechten

3. De slimme bluetooth temperatuurmeters worden gekalibreerd en overhandigd

4. U kunt direct beginnen

Meer weten? Neem contact met ons op.

Mail onsBel ons

Download hier onze documenten:

Download Brochure

Bedrijven die u voor gingen

We mogen voor veel leuke bedrijven werken en dat doen we vol passie en plezier. Hier ziet u een paar van onze referenties.