Voorkom bevriezing van uw technische installatie

30

dec

Voorkom bevriezing van uw technische installatie

De winter is weer in aantocht !

Een goed moment om u te laten informeren over vorstbescherming van de technische installaties die uw bedrijf (in onderhoud) heeft. Door COLPRO aan de installatie toe te voegen wordt bevriezing en corrosie tegen gegaan en worden onnodige kosten voorkomen.

COLPRO wordt toegepast in tal van installaties zoals koelinstallaties, c.v.-systemen, zonneboiler- systemen en vloerverwarmingsinstallaties.

Om te weten of uw systemen nog steeds goed beschermd zijn tegen corrosie en vorst kunnen wij voor u watermonsters op verschillende fysische en chemische eigenschappen testen.

Naar aanleiding van deze analyse ontvangt u advies over de eventueel te nemen maatregelen zoals noodzakelijke reinigingen, filters en (bij)dosering van COLPRO.

Laat u niet verrassen en neem vandaag contact met ons op voor een inventarisatie van uw systemen of de mogelijkheden die wij u bieden om uw systemen tegen vorst en corrosie te beschermen.

Voor meer gedetailleerde informatie over onze COLPRO producten kijk op www.kalsbeek.net/colpro of stuur een bericht naar info@kalsbeek.net.